MG 7827
Mural Herceg Novi, Foto: Miss Stills Photography

Wellness odmor: Dostojna zamena za more

Najbolja mantra leta jeste opuštenost i hedonizam u moru. A šta da radimo u slučaju da nismo uspeli da se ove godine organizujemo, uplatimo letovanje i odemo na more? Da li je leto propalo? Naravno da ne! Wellness prilike nam služe kao „podrška“, koje su dostojne zamene za dane na moru.

Poslednjih godina, sve više naših sugrađana se okreće wellness destinacijama i njihovim zanimljivim i bogatim ponudama. Svako može da nađe neki izbor za svoju dušu, a bogami i za džep. Dobra je stvar što vi odlučujete da li ćete da odete na produženi vikend ili na nedelju dana odmora. 

Slovenija

Portorož, Bled, Terme Olimia, Bohinj ili Terme Čatež, za koju god destinaciju da se odlučite, uživaćate i opustićete se maksimalno. Sigurni smo da ćete istog trena da pomislite „kako sam mogla/mogao bez ovoga?“. Možda je najbolji izbor ipak Terme Čatež, zato su što su našoj zemlji najbliže. Aranžman u hotelu sa tri zvezdice može da se nađe za 92 evra po osobi a obuhvata 2 polupansiona, korišćenje baznenskog komleksa, jedan ulaz dnevno na Zimsku ili dva ulaza na Letnju rivijeru. Dodatni dan košta 46 evra. Prevoz se organizuje u sopstvenoj režiji. 

Srbija

U slučaju da se odlučite za odmor u našoj zemlji, idealna destinacija je svakako Stara planina sa svom svojom lepotom. Aranžman u hotelu sa dve zvezdice  može da se nađe već od 35 evra dnevno po osobi a obuhvata polupansion i korišćenje spoljašnjeg bazena u hotelu Stara planina, kao i 50% na korišćenje Spa centra u hotelu Stara planina. Od Beograda do Stare planine ima približno četiri sata vožnje kolima. 

Foto: Miss Stills Photography