super letovanje

Super destinacije za letovanje

Zakintos, Port el Kantaoui i Rimini

Sezona godišnjih odmora uveliko traje. Već mesecima unapred planirate more, ali još uvek nemate ideju za koju destinciju da se opredelite ili jednostavno niste stigli da se organizujete…

Istraživali smo za vas i otkrili nekoliko zanimljivih destinacija koje su prihvatljive za svačiji budžet. Vaše je samo da se odlučite.

Zakintos – Ljubitelji ostrva bi obavezno trebalo, ako već do sad nisu, da posete prelepi Zakintos.

Zakintos je najjužnije ostrvo koje se nalazi u Jonskom moru. Svake godine, ovo grčko ostrvo, postaje sve popularnije među turistima. Zakintos odlikuje blaga klima i mnoštvo peščanih plaža. Posebnost ovog ostrva jeste plaža na kojoj polažu jaja kornjače Kareta, koje su zaštićene zakanom.

Cene: paket aranžman od 12 dana koji obuhvata autobuski prevoz, trajekt, smešaj u apartmanima i međunarodno putno osiguranje, može se naći već od 165 evra u avgustu i 110 evra u septembru.

Port el Kantaoui – Volite avanutru, egzotiku, a pritom ne biste da puno potrošite, naš izbor je Tunis, afrička država sa svim svojim lepotama.

Port el Kantaoui predstavlja jedan od najvećih turističkih centara u državi Tunis. Građen je po uzoru na francusku revijeru, pa se često može čuti kako ga meštani zovu svojim Sen Tropeom. Port el Kantaoui ima sopstvenu marinu, pa se leti može videti veliki broj jahti poznatih. Ovo turističko mesto obiluje prelepim plažama koje su peščane i veoma široke, kao i dobrim restoranima, sportovima na vodi. Savet: obzirom na to da je u pitanju afrička zemlja, temperature znaju da budu previsoke, tako da je Tunis najbolje posetiti početkom juna, ili u septembru i oktobru.

Cene: za 12 dana sa avionskim prevozom, smeštajem u hotelu sa polupansionom, međunarodnim putnim osiguranjem i aerodromskim taksama, može se naći ponuda već od 310 evra.

Rimini – Italija je poznata zbog svoje umetnosti i kulture, ali poznata je i po svojoj izuzetnoj kuhinji. Ovog puta, naš izbor je poseta sve popularnijeg letovališta Rimini.

Rimini je grad koji se nalazi u centralnoj Italiji, i koji izlazi na Jadransko more sa svojim dugim peščanim plažama. Poznat je po svom izuzetnom noćnom životu. Oni koji su ga već posetili rekli su da to nije i poslednji put. Preporuka je da se poseti stari deo Riminija koji budi romantiku u vama, a i na raspolagnju su vam i brojni izleti ka San Marinu i drugim odredištima.

Cene: smeštaj u izabranom hotelu na bazi od 7 noćenja sa polupansionom i prevozom iznosi 265 evra.

Srećan put!

Foto: Dragana Jovanović