Print Smooth Fotografija 2

 Print Smooth testirao domaći tim trkača sa portala Trcanje.rs

Trčanje je osnov svakog fitnes programa, a zahvaljujući Reebok brendu, globalnom pioniru u fitnes inovacijama, na tržište Srbije su stigle Reebok Print Smooth patike. Ove patike namenjene su ljubiteljima trčanja koji žele prilagodljivu obuću uz moderan i upečatljiv izgled, a idealne su za laganije trke i fitnes treninge sa trčanjem.

Dizajn đona ovog modela inspirisan je digitalnom tehnologijom mapiranja zona pritiska, a mekana pena pruža osećaj lakoće pri svakom koraku. Fokus je stavljen na fleksibilnost i udobnost prednjeg dela patike, kako bi se postigao maksimalni učinak u svim sportskim aktivnostima, uz atraktivan, a opet sveden dizajn.

Nakon testiranja od strane domaćeg tima trkača sa portala Trcanje.rs,  izdvojene su tri ključne odlike Print Smooth modela: 1. amortizacija, zahvaljujući peni sa dve različite gustine koja ublažava kontakt sa podlogom i na taj način pruža potrebnu udobnost, 2. fleksibilnost, koja se podstiče prilagođavanjem krampona podlozi na kojoj se trči i koji daju patici sposobnost da prati pokret stopala, 3. podrška, koju garantuje ojačanje oko pete i prstiju i koja daje dodatnu stabilnost.

“Patiku smo testirali na tartanu i betonu, i bolji učinak je očekivano bio na betonu. Patika se pokazala kao udobna, stabilna i posebno adekvatna za početnike i trkače koji trče distance do 10km. Gornjište je od mikro-pletiva koje omogućava da stopalo diše, a Reebok je unapredio i uložak sa antimikrobnom i zaštitom od mirisa” – rekla je Tijana Popadić, dugogodišnja trkačica i urednica ovog portala, uz konstataciju da se radi o odličnoj patici za sve one koji nemaju ravna stopala i izraženu pronaciju.

Print Smooth daje onu vrstu udobnosti sa kojom znate da ste potpuno zaštićeni, a patika je dovoljno fleksibilna da prati izmene pravca kretanja.