hollidaygems purse kiko

Poklon drag poput dragulja

Utisci o prazničnoj kolekciji KIKO Milano kozmetike

Na kraju jedne ovako duge godine jedino što svi možemo da poželimo jeste da se ona što brže završi i da svi budemo i ostanemo zdravi. Ipak, dok s napetošću i neizdrživim nestrpljenjem čekamo da otkuca ponoć i otvorimo novi kalendar, razmišljamo o dragim osobama, o svojim osećanjima i postignućima, ali i o tome kako da za sebe i druge upriličimo mali znak pažnje. Jedno takvo iznenađenje, stiglo je i do mene unevši u moje pretpraznično iščekivanje, bar na trenutak, onu osvežavajuću devojačku veselost. Poklon, koji je po pitanju estetike pravi delikates, stigao mi je u neseseru KIKO Milano kozmetike.

Kada sam otvorila smaragdno-zlatni neseser, podesetila sam se šta to znači radovati se prazniku. Iskreno iznenađenje nastalo je u momentu kada sam ugledala Holiday gems KIKO Milano šminku. S obzirom na to da je estetika deo onoga čime se bavim kao fotograf, dizajn pakovanja mi je privukao pažnju i inspirisao me da napravim niz atmosferičnih fotografija.

mascara kiko
Maskara 4D Kiko Milano Holiday gems; foto: Miss Stills Photography

Naravno, sve vreme sam željno iščekivala da probam svaki od proizvoda. Ono što sam iskusila na svom licu jesu, karmin, maskara, ajlajner, rumenilo, svetlucava paleta za oči i lice, maska za oči, a na noktima, pravi novogodišnji lak s šljokicama.

hollidaygems present kiko
Holiday gems Kiko Milano neseser i proizvodi iz novogodišnje palete

Poklon sam dobila od KIKO Milano Srbija, a tekst i fotografije sam pripremila jer sam bila inspirisana smaragdno-zlatnim bojama i vizuelno i praktično interesantim dizajnerskim rešenjem, koje opravdava svoj naziv Holiday gems – praznični dragulji.

Kao što to običaj i nalaže, šminku sam probala odmah. Slojevita boja karmina, crvena sa zlatnim prelivom, i svetlucavi ajlajner učinili su da osetim taj radosni duh praznika. Mnogo mi se dopalo pakovanje karmina Diamond dust, koje ima u sebi magnet koji olakšava zatvaranje proizvoda, praveći pri tom lep klik zvuk.

Kako izgleda kada se dama sama našminka, pogledajte na fotografiji. S obzirom na to da nisam profesionalni šminker, i da sam koristila isključivo to što sam imala u Kiko neseseru – osim moje tonirane kreme, zadovoljna sam intenzitetom boja i time koliko mi je šminka trajala na licu, što je posebno značajno jer u amaterskom šminkanju nikad nismo sigurni da li smo pravilno nanosili proizvode i koliko je podloga odgovarajuća.

TijanaKiko
Šminka KIKO MIlano Holiday gems svojeručno Tijana; foto: Vladimir Jevrić

Za više fotografija posetite Miss Stills Photography – LINK.

Foto: Tijana Jaković-Jevrić // Miss Stills Photography