osvetljena torba

Osvetljena torba

Sve na dohvat svetla, pardon ruke

Bilo da su velike, male, platnene, vunene, plastične, sportske, elegantne, kežual, letnje, zimske, torbe su naš sastavni bilo modni ili praktični dodatak. Jednostavno su nezaobilazne.

One su tako savršene, jer unutrašnjost torbe je pogodna za svakojake potrebne i nepotrebne sitnice. Ovo važi pogotovo za ženski pol, jer će naći izgovor bukvalno za svaku sitnicu ili predmet i mesto da iste „skemba“ u svoju noseću prijateljicu.

Dakle, pored ključeva, novčanika, papirnih maramica, vlažnih maramica, bombonica, karmina, kišobrana, notesa, čokoladica, dezodoransa, mobilnog telefona i ko zna šta još, dame će naći mesta za još gomilu neverovatnih predmeta za „ne daj bože, može da mi zatreba“. A kako pronaći željeni predmet u trenutku kada to poželite? Da li pripadate onoj grupi žena koja zagnjuri ruku u svoju torbu i opipava i prepoznaje stvari po obliku ili jednostavno poludi i istrese ceo sadržaj na sto? Jedna pametna dizajnerka se pobrinula da stane na kraj tim mukama. Italijanska dizajnerka Nicole Ossella je osmislila sjajnu ideju koja će pomoći da se žene bolje snađu i pronađu u svojoj torbi istog trena ono što im je neophodno u datom momentu. Dizajnerka je osmislila prenosivu LED lampu – Bulbo, koja je tolika savršena da može da se prilagodi svakom obliku torbe. Za LED lampu nisu potrebne baterije zato što se napaja kinetičkom energijom koja se proizvodi dok je vlasnica nosi sa sobom.

Dakle, otvorite torbu i cela unutranjost je osvetljena, sve vam je na vidiku, baš kako bi trebalo.

Foto: publicdomainpic