farmerke i krema

Obuci farmerke, skini celulit

Spa teksas: hidrira i uklanja celulit

Teksas, poznat kao veoma izdržljiv materija, od sada ima još jedan kvalitet više? Najnoviji džins u sebi sadrži mikrokapsule kreme koja hidrira kožu nogu, ali i koja rešave problem celulita, bar tako tvrdi proizvođač…

Uske farmerke već duže vreme su u trendu. Sjajno ističu figuru i jednostavne su za kombinovanje sa ostalim komadima odeće. Pored izdržljivosti i estetskog momenta, najnoviji teksas ima i lekovito-kozmetička svojstva, tvrdi njegov proizvođač Wrangler.

Kompanija Wrangler, koja se bavi proizvodnjom odeće od teksasa još od 1947. godine, plasirala je novu liniju pantalona, pod nazivom Spa teksas. Ove farmerke namenjene su damama.

Linija Spa posebna je po tome što pripadnicama nežnijeg pola nudi izbor farmerki sa alojom verom, sa maslinovim ulje, ili sa mešavinom kofeina, retinola i ekstrakta algi. Da li je ovo još samo jedno “marketinško čudo”?

Efekat losiona u farmerkama traje petnaest dana, tokom kog perioda on hidrira kožu nogu i uklanja celulit. Preporuka proizvođača budućim vlasnicama je da ne peru pantalone ukoliko to nije zaista neophodno, kako bi losion što duže ima svoje blagotvorno dejstvo.

Kako krema i njen efekat nisu dugotrajni, Wrangler je i za to pronašao rešenje. Moguće je kupiti specijalni losion u spreju koji obezbeđuje hidrataciju kože putem farmerki i do 95 nošenja. Ovaj proizvođač na sav svoj proizvodni asortiman od teksasa daje garanciju od godinu dana.

Spa farmerke zvuče veoma primamljivo, gotovo magično, kada pomislimo da bismo njihovim oblačenjem skinule celulit. Da li je to previše dobro da bi bilo istina? Da li su dame spremne da ne peru farmerke kako bi njihov losionski efekat duže trajao? Vreme će pokazati.

Spa farmerke reklamira Lizi Džeger, ćerka Mika Džegera. Njihova cena je oko 135 dolara.

Foto: DragonStyle