Miss Lencia Slovenija 1

Izbor prve Miss Lencia u Srbiji

Do isteka roka za prijavljivanje na konkurs za prvo lice srebrne linije Lencia u Srbiji ostalo je još samo četiri dana. Zlatarna Celje, renomirani evropski proizvođač nakita po prvi put organizuje izbor za Miss te najpoznatije robne marke, a prema rečima predstavnika kompanije, sve je spremno za najglamurozniju noć.

Prijava kandidatkinja traje do 30. septembra u ponoć, a osim laskave titule, nova Miss Lencia dobiće i nagradu u vrednosti od 500 evra, kao i priliku da predstavlja renomirani brend u čak sedam zemalja Evrope. Od kandidatkinja se očekuje da budu prirodne, originalne prilikom prezentacije nakita i fotogenične.

Novo lice srebrne linije Lencia, imaće jedinstvenu priliku da snimi set modnih fotografija za kolekciju proleće/leto 2014, a reklamna kampanja biće predstavljena na svim tržištima na kojima Zlatarna Celje uspešno posluje, a to su u Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Bugarska i Srbija.

Osim nakita i honorara za fotografisanje, Miss Lencia dobiće i unikatan srebrnjak sa sopstvenim likom, kao i noćenje za dve osobe u hotelu „Plaza“ u Sloveniji.

Spremne nagrade za glasače

Zlatarna Celje pripremila je i posebnu nagradu, srebrnu narukvicu BEADS, za sve one koji su glasali za prvu Miss Lencia u Srbiji. Žiri će nasumično izabrati jednu osobu koja je dala svoj glas bilo kojoj kandidatkinji, a ime dobitnika biće objavljeno 10. oktobra 2013. na Internet stranici www.lice.lencia.si.

Zainteresovane kandidatkinje mogu se prijaviti na sledećem linku: www.lice.lencia.si