Screen Shot 2016 04 19 at 22.38.28

Moderni kombinezoni za svaku priliku

Zavodljivi, moderni, laki za oblačenje i skidanje, možete da ih ponesete bilo kada, kombinezoni su ponovi u modi. Ako ste se ovih dana pitale šta ćete da obučete za poslovni sastanak u ponedeljak, mi vam predlažemo – kombinezon!

Različitih dezena, boja, dužina, poneti ovog leta kombinezon je pravi modni pogodak. Bilo da je u pitanju ispijanje kafice sa drugaricama, romantično veče u dvoje, poslovni sastanak ili svečani događaj, kombinezon je deo odeće sa kojim dame ne mogu da pogreše.

Ovog leta je moderno nositi teget boju, zelenu, belu, bež, različite nijanse koralne boje, nebo plavu, uvek upadljivu žutu i klasičnu crnu. Cvetni dezeni su poželjni kao i uvek popularne prugice.

Ono što je najbolje od svega jeste da kombinezon možete da uparite sa bilo kojom vrstom obuće, počev od patika ako je u pitanju sportska varijanta, preko sandala sa otvorenim prstima ako je pitanju opuštenija varijanta do seksi potpetica ako prilika to zahteva.

Odabirom dobrog nakita i zanimljive torbe, stvarate efektnu pojavu u kombinaciji sa kombinezonom i ispunili ste zadatak za ovo leto!

Na vama je da odaberete pravu boju, koja će istaći vašu lepotu a kombinezon će samo dodatno naglasiti vaš seksipil.

foto:YouTube screenshot