Penelope Cruz novo lice Carpisa kampanje

Ekskluzivno, s potpisom Penelope Cruz

Penelope Cruz, jedna od najseksipilnijih žena sveta i muza omiljenog italijanskog brenda modnih dodataka, Carpisa, u tandemu sa sestrom Monicom, dizajnirala je ekskluzivnu liniju ručnih i putnih torbi koje donose spoj španskog šarma i italijanske elegancije.

Kolekciju koju potpisuju šarmantne sestre Cruz, odlikuju različiti uzorci i boje, a jedno im je zajedničko – bezvremenski, ženstveni dizajn i savršena harmonija elegancije i šarma.

Ključni noviteti capsule kolekcije su ručne torbe koje se mogu nositi na više načina – posebno oblikovani patent zatvarači pružaju mogućnost da od ručne torbe, idealne za dnevne prilike, u jednom potezu dobijete elegantnu torbicu, stvorenu za večernje izlaske.

Senzualan i elegantan dizajn najpoznatijih španskih sestara, vidljiv je i u liniji kozmetičkih torbica, koje su ukrašene vintage elementima, dok liniju putnih torbi krasi sofisticiran dizajn i naglašeni detalji. Sve ručne torbe iz capsule kolekcije izrađene su od prave kože i dolaze u trendi bojama, tamno zelenoj, braon i sivoj.

Palata Venezia, scena nove kampanje, izabrana je kako bi prikazala italijanski duh i dragocenost kolekcije. Smeštena u Rimu, ukrašena je veličanstvenim uglovima, starim i plemenitim arhitektonskim elementima, prekrasnim freskama i luksuznim dvorištem.