Screen Shot 2018 01 24 at 22.11.25 1

Kraljica zime: plisirana suknja

Novogodišnja euforija je prošla i verujemo da ste se svi potrudili da kupite divne poklone za svoje najmilije. Mislimo da je sada pravo vreme da odvojite vreme za sebe, potražite i kupite savršenu plisiranu suknju, jer je upravo ona kraljica ove zime.

Hladni dani i slojevito obalačenje ne bi trebalo da nas sputavaju u nameri da budemo zavodljivi i lepi. Temperatura možda jeste pala, ali ne dozvolite da ista umanji vašu želju da pretražite artikle po radnjama i otkrijete divnu plisiranu suknju, koja će svakoj dami da određeni šarm. Boje koje su aktuelne ove zimske sezone jesu tamno plava, siva, crna, tamno roze. Ono što jeste fenomenalno, to je činjenica da dugu, plisiranu suknju možete da kombinujete sa čime god poželite. Ako želite da budete elegantni, vaša nova suknja će sjajno da ide sa bluzom, ešarpom i kaputom. Ipak želite da budete šik? Iskombinujte suknju sa šarmantnom duksericom a preko toga nabacite prsluk od eko kože ili veštačkog krzna. U slučaju da ste se opredelili za casul stil ovog puta, nećete pogrešiti sa nežnim i toplim džemperom jer će i on vrlo lepo da se uklopi sa plisiranom suknjom.

Nikako nemojte da zaboravite da odaberete neki modni dodatak poput zanimljive kape, šarenog i privlačnog šala ili nakita. Verujemo da ćete sa predloženom kombinacijom, tokom ovih zimskih dana biti prava slatkica.