devojke su lude za tetovazama 601

Devojke su lude za tetovažama

Oslikaj me nežno

Da devojke otkidaju na tipove kojima tetovaže krase različite delove tela, to smo znali već, ali u poslednje vreme nežniji pol prosto otkida na pomisao da nekim zanimljivim tatuom ukrase i svoje delove tela. Šta više, devojke imaju više mastila na svojoj koži od suprotnog pola…

Uvek je bilo zaljubljenika u tetovaže i onih koji su joj izričito govorili „ne”. Nemaju samo rok zvezde, glumci, košarkaši i fudbaleri čime da se pohvale. Sve više zaljubljenika u mastilo upravo čine pojedinci iz komšiluka. Dok je nekim devojkama pomisao na odlazak kod tet majstora odbojna, većina bi volela da joj mastilo krasi kožu.

Prema poslednjim istraživanjima koja su sprovedena u Sjedinjenim Američkim Državama, žene su nadjačale muškarce po broju tetovaža i ponosno ih pokazuje, čak šezdeset odsto žena, za razliku od muškaraca koje čine četrdeset odsto. Savremeni svet dozvoljava eksperimentianje, pa se tako sve više žena odlučuje za tetovažu.

Međutim, kada je u pitanju veličina tetovaža za koje se odlučuju pojedinci, muškarci će se pre opredeliti za velike i upadljive tetovaže koje će stajati na vidljivim mestima, dok će se nežniji pol pre odlučiti za neku tetovažu koja ima uspomenu na određeni period ili osobu i one su uglavnom manjih dimenzija, pa je ponekad potrebno pomučiti se da se one otkriju.

Majstori tetovaže ipak savetuju da ne ulazite olako u svet mastila i da bi trebalo da dobro i pametno razmislite šta će vam krasiti tetovažu i izmamljivati tuđe poglede.

foto:publicdomainpictures