Cimet i vanila 3

Cimet i vanila

Predstavu Cimet i vanila čine priče o ljubavi, strasti i čežnji, iz ugla tri žene različitih životnih i ljubavnih iskustava. Ovaj komad biće igran u četvrtak, 25. januara u 20h, u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“.

Duhovito i zabavno, lepršavo i šarmantno, one nas uvode u svoj skriveni svet, gde je sve moguće i sve posebno. Svakidašnje i nesvakidašnje svoje doživljaje, one nam dočaravaju pesmom, plesom, pričom… Njihov čarobni svet, koji miriše na cimet i vanilu, strast i čežnju, bol i radost življenja, vodi nas kroz muzički vremeplov i pesme iz pedesetih godina prošlog veka, kao što su: Ljubav i moda, Mund harmonika, Bikini sa žutim tačkicama, Baj, baj, baj, Mansarda, Moj si lilihip, Priča jedne ljubavi… Peva se tridesetak predivnih pesama, a na publici je samo da uživa.

Najpoznatije muzičke numere iz pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, koje će biti uživo izvedene uz klavirsku pratnju, pevale su najveće zvezde onog vremena – Radmila Karaklajić, Lola Novaković, Duško Jakšić, Olivera Marković, Đorđe Marjanović, Gabi Novak, Ljiljana Petrović i mnogi drugi.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Igraju: Vesna Stanković, Vanja Milačić, Milica Janketić
Pijanista: Jelena Vujičić
Koreograf: Nebojša Gromilić

*Cena ulaznice 200 dinara.