Marina Maljkovic

Marina Maljković prvi put u Beogradu drži motivaciono predavanje

Marina Maljković će u sredu 10. maja sa početkom u 20 časova u sali bioskopa Cineplexx održati prvo motivaciono predavanje u okviru serijala motivacionih predavanja „Lepo mi je jer tako želim“ koje pokreću UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj „Lepo mi je“. Tema Marininog predavanja biće kako postaviti cilj i kako doći do njegovog ostvarenja. Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, po ceni od 500 dinara.

Marina će tokom tokom svog motivacionog predavanja govoriti o tome šta je zaista važno na putu do cilja, kakvu ulogu u tome igra upornost i otvorenost i zašto je važno misliti svojom glavom, a u isto vreme biti timski igrač.

Njen moto je – „Uvek može više, uvek može bolje, uvek može još“.

– Motivacija je individualna stvar. Niko ne treba da se plaši velikih snova. Morate se boriti, živeti svoje snove, juriti za ciljevima, sami sebi postavljati motive da se pokrenete. Samo tako ćete moći da se osećate lepo, ali isto tako i uticati pozitivno na druge da i njima bude lepo u vašem društvu – kaže Maljković.

Pored Marine koja otvara serijal motivacionih predavanja, kao govornici na projektu biće i Zorica Tomić, Milan Inić Yassertain, Nebojša Glogovac, Marko Šelić Marčelo, Slavimir Stojanović Futro.

Marina je naš najpoznatiji ženski košarkaški trener i osvajač bronzane medalje sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije na poslednjim Olimpijskim igrama u Riju, evropskog prvenstva 2015. godine, kao i brojnih drugih trofeja. Koliko voli košarku pokazala je osnivanjem Pokreta za žensku košarku, zahvaljući kome stotine devojčica mogu trenirati besplatno. Trenutno je angažovana kao trener ženske ekipe košarkaškog kluba Galatasaray u Turskoj.