2 Foto AleksandarDmitrovic e1410168313627

Besplatni javni fitnes treninzi širom Beograda

Besplatni javni fitness treninzi pod pokroviteljstvom brenda Reebok se nastavljaju i ovog proleća biće održani na urbanim lokacijama Beograda. Urban Fitness treninge vodiće Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnji profesionalni sportista i osnivač Urban Fitness projekta.

Uz mnogo dobre energije i Dj performans, Reebok i Djak Sport će tokom maja i juna organizovati sportske dane za sve koji žele da treniraju i postanu bolja verzija sebe. Prvi trening biće održan 9. maja od 10.30 časova na južnom platou Kombank Arene, zatim 24. maja na letnjoj pozornici Topčidera, 7. juna na Kalemegdanu Gornji grad i 20. juna u Hangaru Luke Beograd. Prijavljivanje za treninge moguće je preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“.

Urban Fitness koncept vežbi podrazumeva vrlo kratke, ali intezivne vežbe bez sportskih rekvizita.

– Vrlo često čujemo izgovore „nemam vremena“ ili „nemam novca za treninge“, ali istina je zapravo da je potrebna samo odluka da vežbate i ceo Beograd može biti vaše mesto za trening. Pokazaću svima gde i kako možemo trenirati i to bez rekvizita. Osmislili smo vežbe koje će vam vratiti osmeh na lice, jer ćete pomeriti svoje granice izdržljivosti, kako fizički tako i mentalno i postati bolja verzija sebe! Vežbe će biti različite na svakom treningu, ali prilagođene svima i što je najvažnije svi će moći da ih ponove i kod kuće – ističe Jasmina Aleksandrov.

Na YouTube kanalu Jasmine Aleksandrov dostupni su VIDEO snimci sa treninga iz 2014. godine.