manifestacija kolektivno vencanje u beogradu 972

Manifestacija Kolektivno venčanje u Beogradu

Dobrodošli mladenci! (20. maj)

Svi oni ludo zaljubljeni verovatno su već čuli za sve popularniju manifestaciju „Kolektivno venčanje” koje se svake godine održava u našem glavnom gradu. Ove godine već 13. put će se odigrati svečana ceremonija zaljubljenih mladenaca. Za vreme ove manifestacije čitav grad postaje zanimljiv, sa puno belih venčanica i bogatiji za oko 200 novih brakova..

„Kolektivno venčanje” je idealna prilika za sve one koji su oduvek maštali o neštom drugačijem venčanju za razliku od klasičnog. Svake godine, oko 200 parova širom čitave zemlje i regiona ima priliku da se okupi divnim povodom i izgovori sudbonosno DA. Znate kako kažu, neke stvari se pamte tokom čitavog života, a ovakav događaj zasigurno zaslužuje lepu uspomenu na dan kada ste među 200 parova pristali da uplovite u bračne vode.

Kao i prošlih godina, i ova godina će za sve buduće učesnike „Kolektivnog venčanja” biti besplatna, a mladence i ove godine očekuju brojna iznenađenja u vidu poklona sponzora ove zanimljive manifestacije. Tako sve mlade čekaju besplatne venčanice, CD-ovi sa venčanja, hrana, piće kao i noćenje sa doručkom u pojedinim hotelima u Beogradu.

Cilj ove manifestacija jeste promovisanje braka i bračne zajednice kao jedne od najbitnijih društvenih vrednosti u životu. Vremenom, „Kolektivno venčanje je preraslo u pravu turističku manifestaciju, jer su se prethodnh godina u našem gradu venčali i parovi iz Kanade, Švedske, Makedonije, Crne Gore, Kine..

U nedelju, 20. maja, manifestacija se održava na platou ispred Skupštine grada, a svečani čin kolektivnog venčanja počinje tačno u 10:40 časova. Program „Kolektivnog venčanja”, naravno, biće propraćen muzikom i prenosom uživo na određenim domaćim kanalima.

foto:publicdomainpictures