kreirajte internet dijetu

Kreirajte Internet dijetu

Brzo i lako do predloga dnevnog menija

Ono što je najteže kod svake dijete, nije prilagođavanje drugom načinu ishrane, već izbor hrane koju smete, a koju ne smete da konzumirate. Sajt Swole.me će vam pomoći da dostignete ciljeve vaše dijete…

Swole.me je potpuno besplatan Internet servis koji vam na osnovu unetih podataka o vašoj dijeti – šta i koliko želite da konzumirate, i ovaj sajt će vam napraviti plan ishrane za tili čas. Najbolje od svega je to što je samo potrebno uneti broj obroka i ciljani broj unetih kalorija u toku dana, a aplikacija će sve ostalo pripremiti. Dobićete predlog obroka kao i namirnice koje bi trebalo da taj obrok sadrži.

Sa druge strane, ukoliko želite da kontrolišete koje namirnice želite ili možete da konzumirate, vrlo jednostavno možete izmeniti predloženi plan dijete i prilagoditi ga svojim potrebama. Iz velike baze namirnica možete izabrati koje ugljene hidrate, proteine, povrće, voće i drugu hranu želite da unosite u organizam.

Dodatno, možete izabrati i već predefinisane dijete poput „Perfektnog zdravlja”, ali takođe možete i podešavati veličinu obroka – veliki doručak ukoliko nemate previše vremena za ručak ukoliko ste na poslu i tome slično.

Na kraju, ukoliko vam se ne dopadne predloženi meni, samo kliknite ponovo na dugme „Generiši” i dobićete drugačiji predlog.