Sportski rezultati na dlanu

Na vašem Android ili iPhone telefonu

Praćenje sportskih dešavanja je i kod nas i u svetu deo vaspitanja, kulture, ali i tradicije. Od skoro, sportske rezultate možete pratiti i na vašem Android ili iPhone telefonu, ali upravo onako kako ste to do sada činili preko Internet pretraživača na računaru. Predstavljamo LiveScore aplikaciju…

Ukoliko do sada niste čuli za „LiveScore” sigurno u svom okruženju nemate pasionirane ljubitelje sporta ili ljubitelje „dobrog tiketa” iz kladionice. Već 14 godina, LiveScore.com je Internet stranica koju posećuju svi koji prate neka sportska dešavanja – od najpopularnijeg fudbala, preko košarke do sve interesantnijeg (za nas) tenisa.

Naravno, ova aplikacija je besplatna kao i kompletan servis koji „LiveScore” nudi – svi sportski rezultati u pokrivenim sportovima iz (skoro) svih međunarodnih liga. Za raziliku od ostalih aplikacija za Android ili iPhone uređaje, ova aplikacija ima dodatnu prednost – informacije koje se nude preko ovog servisa uključuju podatke i sa naših prostora. Upravo iz ovog razloga, ovaj sajt najčešće posećuju ljubitelji kladionice i klađenja na razne sportove.

LiveScore na vašem telefonuLiveScore na vašem telefonu

Sama aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i sve se svodi na izbor prikaza rezultata, prikaza određenog sporta (za sada su podržani fudbal, hokej, košarka i tenis), praćenje mečeva „uživo” i dve vrlo bitne stavke – da li želite da se rezultati automatski ažuriraju i koliko često želite da se to dešava. Ova podešavanja je bitno pogotovo kada su u pitanju sportovi kod kojih se rezultat menja veoma dinamično poput tenisa ili košarke i može se podesiti od jedne sekunde do tri minuta.

Ukoliko se odlučite za automatsko ažuriranje rezultata, zašto je učestalost ažuriranja bitna? Ukoliko pratite sport poput tenisa, gde se rezultat menja praktično stalno, i podesite aplikaciju da se podaci o mečevima ažuriraju svakih pet sekundi, bićete u prilici da budete u toku sa dešavanjima kao da gledate sam prenos. Ali sa druge strane, ovo će direktno uticati na potrošnju baterije i količinu prenetih podataka – i jedno i drugo će se drastično povećati.

U toku našeg testiranja, pokazalo se da je za praćenje teniskog meča ili košarke, dovoljno da se podaci ažuriraju na trideset sekundi ili ceo minut. Za druge sportove poput fudbala ili hokeja, i da postoji opcija da se ažuriranje produži na pet ili deset minuta, bilo bi dovoljno često za dinamiku ovih sportova. Mi preporučujemo maksimalnu vrednost od tri minuta.

LiveScore na vašem telefonuLiveScore na vašem telefonu

U koju god kategoriju ljubitelja rezultata da se svrstavate, predlažemo vam da preuzmete ovu aplikaciju sa Android Market-a ili Apple Store-a i budete u toku sa poslednjim dešavanjima na terenima širom sveta. Aplikacija je dostupna samo na engleskom jeziku.

[appbox googleplay com.livescore]

[appbox appstore 356928178]