ID 10096521

Ova poruka će se samouništiti za 5 sekundi…

Ovakve poruke ste videli u filmovima Nemoguća misija ili o Džejmsu Bondu – nakon pregleda i čitanja, tajna poruka se samouništava. Sada i vi možete da pošaljete ili primite ovakvu poruku, bez brige o njenoj privatnosti.

Iako je Itan Hant svoje tajne poruke dobijao preko video kaseta ili ultra-modernih naočara za sunce koje su se samouništavale nakon što se poruka emituje, vama nudimo slično rešenje ali bez eksplozije – Privnote. Privnote je besplatan Internet servis koji vam omogućava da lako i bezbedno delite informacije samo sa jednim primaocem.

Za ovaj servis, nije potrebno da budete registrovani (barem ne još uvek). Dovoljno je da napišete poruku, kreirate link ka poruci i pošaljete ga putem Email-a, instant poruka ili na bilo koji drugi način. Primalac poruke će ovaj link moći da iskoristi samo jednom. Na taj način, obezbeđena je (skoro) potpuna privatnost poruke.

Osim osnovne funkcije, Privnote vam omogućava da dobijete povratnu informaciju da je poruka pročitana što u nekim situacijama može biti korisno. Kao primer poruke, za vas čitaoce, pripremili smo jednu Privnote LookerWeekly.com poruku – link. Naravno, samo prvi čitalac poruke će moći da je pročita.

Ako vam ikada zatreba ovakva razmena poruka, setite se Privnote-a.

foto: pakorn at FreeDigitalPhotos.net