105968 file print Gorenje by Starck FridgeFreezer Musician

Nova dizajnerska linija:GORENJE BY STARK

 

Nakon dizajnerskih linija Ora-Ito, Karim Rašid i Paolo Pinanfarela, kompanija Gorenje je započela saradnju sa Filipom Starkom, jednim od najpoznatijih dizajnera današnjice i lansirala novu dizajnersku liniju Gorenje by Stark, koja u fokus stavlja praktičnost i dizajn proizvoda i čini život kvalitetnijim.

Inovativno stvaranje trendova postalo je imperativ, posebno kada govorimo o uređenju životnog prostora, koje je u današnje vreme postalo prava umetnost. Zato se iza jednostavnosti i elegancije dizajna linije Gorenje by Stark, nalazi vrhunska tehnologija koja pruža visoke performanse i jedinstvenu energetsku efikasnost.

Kolekcija obuhvata rerne, ploče, aspiratore, frižidere i druge uređaje identičnog dizajna, pa tako svako može kreirati svoju jedinstvenu kuhinju. Minimalistički dizajn sa nerđajućim čelikom i visoko reflektujućim staklom je odraz potrošačeve ličnosti, doma i životnog stila koji se savršeno stapa sa okruženjem.

Stark ističe da je ovom kolekcijom rešen paradoks, jer aparate osim tehnološke besprekornosti, karakterišu komfor i toplina, a linija je dizanirana tako da odražava razičite životne stilove i ličnosti.

 „Uvereni smo da će jedinstvena dizajn linija koju potpisuje Filip Stark povećati prepoznatljivost i imidž brenda Gorenje. Kako su svi prozvodi podržani najsavremenijom tehnologijom i najvišom energetskom efikasnošću Gorenja, uvereni smo da će zadovoljiti i najzahtevnije potrošače“ – poručili su iz Gorenja.

Dizajnersku liniju Gorenje by Stark možete pronaći u više maloprodaja bele tehnike širom Srbije, zato ne oklevajte.