Carling Cider photo e1432127372171

Carling British cider i u Srbiji

Carling cider, poslužen sa stilom, na ledu, fenomenalno je osveženje za letnje dane i noći. Kako se pravi Carling cider?

“Jabuke za Carling cider se gaje u specijalno obrađivanim voćnjacima i beru se ručno. Tako je, ručno! To znači da ne čekamo da otpadnu sa drveta, nego ih beremo u najboljem trenutku. Zatim se iz njih cedi sok, a iz njega eliminiše voda i proizvodi koncentrat jabukovog soka nakon cega sledi fermentacija. U tako dobijenu osnovu dodaju se voćni sokovi i prirodni ukusi,” kažu u Apatinskoj pivari.

Carling Cider – Trešnja
“U saradnji sa britanskim proizvođačima cider-a, mi cedimo jabuke i mešamo ih sa trešnjama da bismo našem cider-u dali fantastičnu boju, osvežavajući ukus, uz mrvicu slatkog, koji će vas osvežiti do srži,” kaže proizvođač.

Carling Cider – Jabuka
Britanski  Carling cider od jabuke nastaje od kombinacije različitih sorti rukom ubranih jabuka i čini proizvod sa savršenom ravnotežom slatkog i osvežavajućeg ukusa jabuke.

Carling Cider – Limeta i menta
Lagan i osvežavajući, Carling cider sa ukusom limete i mente je savršeno pikantno piće koje će vas rashladiti. “Naši stručnjaci za cider su ga proizveli od domaće mente koja se savršeno slaže sa citrusnim notama.”