Fredovo pismo dokaz prave ljubavi

Kada je Green Shoe studio iz Ilinoisa objavio onlajn konkurs za najbolju pesmu, niko nije očekivao da će pesma stići u koverti, a sa njom i predivna priča o 75 godina dugoj ljubavi. Pažnja! Ova priča je veoma emotivna.

Kantautor iz Green Shoe studija Džejkob Kolgan s nestrpljenjem je otvorio dospelo pismo znajući da se u njemu nalazi nešto nesvakidašnje.

Propozicije onlajn konkursa za najbolju pesmu podrazumevale su da autori napišu i snime svoju kompoziciju, a potom da je  postave na YouTube. Neko je ipak odlučio da to uradi na tradicionalan način, poštom.

Džejkoba Kolgana osećaj nije prevario. U pismu se nalazila najljubavnija pesma “Oh Sweet Lorraine” i priča o pravoj ljubavi koja se rodila na prvi pogled i živela narednih 75 godina. Pesmu je napisao i poslao Fred Stobav koji ima 96 godina.

Fred i Loren su se voleli punih 75 godina, od kojih su 73 godine proveli u braku. Kao mlad on je bio naočit momak, a ona je bila prava lepotica.

Nakon mesec dana od smrti svoje Lorene, Fred je napisao pesmu u kojoj opisuje ljubav i tugu za svojom preminulom suprugom, koja je, prema njegovim rečima, bila najlepša žena koju je on u životu sreo.

Na Fredovo iznenađenje Green Shoe studio je snimio pesmu “Oh Sweet Lorraine”, koja je sada dostupna za kupovinu na iTunes-u. Svaki put kada je neko preuzme, novac dobija Fred Stobav.

Dokaz da prava ljubav postoji nalazi se baš u ovoj pesmi, u Fredovoj priči koja je ispričana i u videu koji je Vimeo svrstao u “Staff Pick”.

 

foto: Vimeo screenshot