Screen Shot 2014 07 22 at 23.20.41

Tajvan: hot-dog u obliku penisa!

Ako ste željni novih i uvrnutih grickalica, uputite se za Tajvan. Kada biste ovih dana prošetali Tajvanom, nikako ne biste mogli a da ne primetite lokalno stanovništvo kako uživa u krajnje neobičnom pakovanju hot-doga, koji izgleda poput muškog polnog organa!

Taman kada pomislimo da smo videli najotkačenije stvari na planeti, stižu novi demanti u obliku muškog polnog organa a može da se kupi kod uličnog prodavca. Hot-dog u obliku penisa je definitivno jedna od najprodavanijih proizvoda na ulicama Tajvana. Podjednako ga konzumira i nežniji i jači pol.

Ovaj hot-dog na štapu se sastoji od peciva pravljenog od kukuruznog brašna, slično kukuruznoj kifli, koje se formira u obliku penisa i unutar njega se nalazi viršla. Može da se napravi u u različitim veličinama, različitog ukusa (ako želite slatku varijantu u vidu slatkiša ili slanu) i nekoliko boja (braon, bela i crna).

Najbolje je da se jede dok je još vruće zbog hot-doga unutar „penisa“. I zapamtite, hot-dog nije za igru, samo je za jelo. Mi smo u dilemi, jer ne znamo ni sami kako da okarakterišemo tajvanski hot-dog, kao zabavnu i otkačenu ili nepristojnu hranu? Šta vi kažete?