ukleta kuća

Ukleta kuća pozvala policiju

Poplavljena trošna kuća alarmirala je policiju telefonom!

U američkoj državi Masačusets, jedna trošna kuća, mesecima izložena poplavama iz popucalih cevi, alarmirala je policiju telefonom…

Kako izveštava lokalni list Sejlem Njuz, policija je primila poziv iz prazne kuće u gradu Marblhedu, pošto je voda izazvala kratak spoj na telefonskim instalacijama, te je telefon sam od sebe pozvao broj policijske stanice koji je, po svemu sudeći, postojao u memoriji telefona.

Policija je locirala poziv i uputila se u patrolu radi rutinske provere. U kući su pronašli veoma toksične buđi koja se nahvatala na zidovima kuće usled višemesečnih poplava.

Ova kuća se tako, preko noći proslavila kao „pametna” i „dobroćudna”. Meštani već razmišljaju kako da je iskoriste u turističke svrhe, jer kako kažu, malo je previše slučajnosti. Razglasili su se već mitovi o „ukletoj kući” i sva misterija koja lebdi nad ovim čudnim slučajem je vrlo poželjna! Računica je jasna, što više misterije to više novca!

Policija nije uspela da stupi u kontakt sa vlasnikom kuće koji po svedočenju komšija često putuje i retko kad je obilazi. Zasigurno će kuća znati gde da ga potraži u slučaju nužde!

Foto: Tijana Janković