pijanac pokusao da jase krokodila 805

Pijanac pokušao da jaše krokodila

Luda planeta

Zvuči prosto neverovatno da pokušate da jašete krokodila, a da pri tom izvučete živu glavu sa lakšim povredama. To je bila ideja koja je pošla za rukom i nogom jednom pijanom turisti u Australiji koji je imao ludu sreću…

Da čovek mora da popije litre alkohola i da se „otkine” od istog kako bi bio spreman na razne gluposti to smo već znali, ali da u datom trenutku poželi da jaše jednu od najopasnijih životinja na svetu, to svakako ne bi palo napamet treznom čoveku.

Tridesetšestogodišnji pijanac je toliko bio pijan da su ga zaposleni iz jednog paba u Australiji bukvalo izbacili na ulicu. Nakon izbacivanja, pijani su uputio u Zoološki vrt koji se nalazio blizu paba. Uspeo je da iseče žicu koja je ograđivala opasne gmizavce i provuče se do slanovodnog krokodila koji se sunčao. Čovek je prišao krokodilu i seo mu na leđa, ali se krokodil instiktivno okrenuo i uhvatio nesrećnog čoveka za nogu, ali ga je ubzo i pustio, što je neuobičajeno, tvrde policajci koji su se našli na mestu događaja. Svi su bili iznenađeni što je čovek uspeo da se otkotrlja do žice i izađe iz prostora sa krokodilima, a pri tom ostane živ bukvalno. Svima je poznato da su morski krokodili jedni od najvećih gmizavaca i vrlo su opasni po druge jedinke. Kada jednom ščepaju svoj plen, više ga ne puštaju.

Čovek je završio u bolnici kako bi mu se sanirala povrede zadobijena ugrizom krokodila i sa kaznom za narušavanje javnog reda i mira koju će morati da plati. Pitamo se samo, šta li je prvo pomislio kada se otreznio?