Najseksi ginekolog

Najprivlačniji ginekolog na svetu

Da odlazak kod ginekologa zna da bude neprijatan i neugodan, u to se uverila svaka žena. Međutim, jedan ginekolog je svojim izgledom uspeo da privuče pažnju mnogih žena i navede ih na redovne godišnje preglede. Upoznajte Manuela Rika, najprivlačnijeg ginekologa na svetu.

Španac Manuel Riko je trenutno stacioniran u Čileu. Nekada se uspešno bavio manekentstvom i jedne godine je pobedio u izboru za “Beauty of Spain”. Ubrzo je shvatio da je medicina njegov poziv i okreće leđa modelingu i manekenstvu.

Manuel Riko je završio medicinu na Univerzitetu u Španiji i svoje stažiranje je nastavio u Čileu, državi u kojoj privlači ogromnu pažnju kako žena tako i muškaraca. Po dolasku u Čile krajem 2013. godine, na jednoj konferenciji za novinare zapada za oko lokalnim i svetskim medijima i tako postaje glavna tema.

Španac Manuel Riko je trenutno stacioniran u Čileu.
Španac Manuel Riko je trenutno stacioniran u Čileu.

Manuel Riko postaje omiljeni ginekolog na Univerzitetskoj bolnici u Čileu. Mediji su izveštavali da su redovi na zakazani pregled žena kod Španca bili kilometarski, što je slučaj i dan danas.

Dame, priznajte nam, da li biste volele da budete pacijentkinja doktora Manuela Rika i išle na ginekološki pregled, barem dva puta godišnje?

Foto: YouTube screenshot