Screen Shot 2014 11 11 at 19.32.17

Najoriginalnije kancelarije na svetu

Male i skučene, vrlo često zagušljive, više zapuštene nego sređene, sa redom stolova i stolica, pod budnim okom šefa, prosečne kancelarije uglavnom izgledaju ovako. Međutim, ima i onih srećkovića koji imaju prilike da svakog dana pokazuju svoju kreativnost i izvršavaju radne zadatke u kancelarijama koje su sređene kao avion!

Odlazak na posao u zagušljivu i zatvorenu kancelariju teško pada pojedincima, posebno kada je lepo vreme. Sunce sija, a vi džudžite u sivilu s kompom i gomilom izveštaja. Kao neko pacovče, provirite iz kancelarije samo kada je vreme za ručak ili puš-pauzu. Međutim,  nisu ni sve kancelarije iste. Neki zaposleni u svetu imaju tu sreću da im radni prostor odiše originalnošću, prirodnom svetlošću, divnim bojama i neobičnim enterijerom.

Nama su se ovog puta dopale samo neke od nesvakidašnjih kancelarija, na koje smo naleteli. Želimo da podelimo sa vama našu oduševljenost i blagu zavist srećkovićima, koji su osigurali svoje zadnjice i ostanak u ovako dobro opremljenim radnim prostorima.

Verujemo da će se i vama oči da zasijaju kada vidite ove kancelarijske prostore.

foto: YouTube screenshot