veridba

Najduža veridba ikad

Venčali se posle dvadesetosam godina

Ljubav zaista zna da se dogodi iznenada. Svako zbog ljubavi prema svom partneru želi da bude bolja osoba, a i nekako nauči da bude strpljiviji. Neki su zarad svoje ljubavi čekali da prođe čak dvadesetosam godina kako bi konačno rekli sudbonosno „da”….

Naime, dvoje Britanaca su čekali čak dvadeset osam godina kako bi se zavetovali jedno drugome na odanost, ljubav i razumevanje. Zaista su imali strpljenja. Za svih dvadeset osam godina, koliko je trajala njihova veridba, koja je do sada najverovatnije i najduža ikada, nisu se ni za tren premišljali da otkažu svoje venčanje. Isto tako, nisu znali kada će se tačno dogoditi. Pa, šta je onda bio razlog konstantnog odlaganja srećnog dana?

Glavni razlog je bio, verovali ili ne, to što su oboje bili veoma zauzeti svojim poslovima. Ivan i Barbara rade u bolnici tako da nisu imali vremena da organizuju savršeno venčanje, a Barbara je pravi perfekcionista i želi da svaki detalj bude savršen. Tako su prolazili dani, nedelje, meseci, pa i godine, dok nisu shvatili da iza sebe imaju 28 godina nekrunisne ljubavi.

Inače, njih dvoje su se upoznali u Londonu daleke 1981. godine. Posle dve godine zabavljanja, odlučili su da je pravi trenutak da se vere, ali očigledno nisu misliti isto to i za venčanje. Ivan sada ima 63, a Barbara 55 godina i konačno su srećni i venčani. Barbara je čitavih godinu dana planirala i organizovala svoje venčanje.

Nadamo se samo da će barem na medeni mesec otići u pristojno vreme i da neće proći godine pre nego što se dogovore na koju destinaciju bi mogli da se upute.

Foto: publicdomainpictures