Amerikanac živi kao muška sirena

Pripremila Dragana Jovanović

Ako ste zaljubljenik u emisije koje otkrivaju čudne i zanimljive neobičnosti života, verovatno ste imali prilike da se uverite u neke od najotkačenih opsesija pojedinaca, koje većini populacije ne bi pale na pamet da postoje. Recimo, da li biste voleli da budete muška sirena, barem nekoliko puta nedeljno?

Mladi Amerikanac sa Floride je poput mnogih devojčica maštao i oduvek bio opčinjen morskim sirenama. Svoju opsesiju je sproveo u delo tako što je napravio rep sličan onima koje smo viđali po filmovima i u crtaćima.

Materijale koje koristi prilikom šivenja su raznoliki, pa tako u svojoj kolekciji poseduje rep napravljen od kesa za đubre, rep od različitog tekstila, pa i gume, silikona i lateksa. Sve svoje kreacije prodaje preko interneta.

Dvadesetdvogodišnji Erik najmanje tri puta nedeljno odlazi na obližnju obalu i navlači rep na svoje noge kako bi na kratko pobegao od stvarnosti i postao muška sirena. U stanju je da zadrži dah pod vodom i do četiri minuta i veoma je vešt u izvođenju akrobacija pod vodom poput okretne ribe. Amerikanac objašnjava kako ovaj njegov neobičan hobi čini da se oseća kao da je sklizio u totalno drugi svet i omogućava mu da bude poseban. Za svoje potrebe poseduje specijalno dizajnirani akvarijum u kojem pliva kada god poželi. Publika može da ga vidi u zabavnom parku “Morski svet”.

Erik može da se transformiše u tritona (muška verzija sirena) bilo kada, neophodna mu je samo voda, tako da nije bitno da li je u pitanju jezero, akvarijum, bazen ili more. Amerikanac uživa u tome da bude muška sirena.

Svaki čovek ima svoje strasti, a neki zanimljive i neobične opsesije. O čemu vi otvorenih ili zatvorenih očiju maštate? Imate li neku uvrnutu opsesiju? Podelite sa nama.

foto:YouTube screenshot