matora beba

Matora beba

Tridesetogodišnjak u pelenama!

Ovaj čovek nikada nije žurio da odraste. Ne samo da nije stasao, nego se čak i vratio u pelene! Kaže da se tad najbolje oseća! On je izabrao da bude doživotna beba!

Stenli Torton nije imao hrabrosti da se nosi sa svetom odraslih. Za njega je američko društvo vrlo surovo, a njegova psiha nije u stanju da se suoči sa svetom odraslih! Zbog svog načina života postao je planetarno popularan! Psiholozi ga smatraju infantilnim i čovekom sa socijalnim i psihičkim problemom. On se ne osvrće na kritike i pogrde ljudi, jer mu je lepo, toplo i zabavno u svom bebećem životu!

Iako mu je danas trideset godina, on čezne da pronađe majku koja bi se predano brinula o njemu! On se poslednjih osamnaest godina zaista ponaša kao dvogodišnjak. Nosi pelene, sisa cuclu i spava u krevecu. Radostan je jer je nabavio i ogromnu stolicu za  hranjenje bebe. Nosi  originalne benkice i špilhozne koje mu šiju krojači specijalno po njegovim merama.

Obožava da spava sa plišanim medom  u velikoj kolevci koja je ograđena šipkama. Kaže da se u njemu oseća zaštićeno i sigurno. Kada se naspava i popije flašicu toplog mleko, Stenli započinje svoju igru u „boksu” za bebe. Uzima bojice i crta svoj svet. Puzeći po tepihu igra se vozićima i automobilčićima i lego kockama.

Kaže da je svesno izabrao ovaj način života, jer kad nosi pelene ima divan osećaj majčinog zagrljaja! Kada je primoran da izađe iz svoje udobne dečje sobe, ovaj čovek oblači normalnu garderobu i ide u kupovinu. To mu je najčešće vrlo stresno, jer se kosi sa njegovim načinom života i zato bi bio najsrećniji da ima mamu koja bi se starala ama baš o svemu!

Ako su vam roditelji nekada rekli da ste razmaženi, jer još uvek živite u porodičnoj kući sa njima, pročitajte im ovaj tekst!