ID 10021156

Britanka pravi vampir!

Britanka, majka dvoje dece sa ponosom ističe kako svakog dana popije oko dve litre krvi svojih donatora. Za sebe kaže da je opaka vampirica!

Četrdesetpetogodišnja Britanka već skoro trideset godina pije krv dobrovoljaca i istinski uživa u svom jezivom hobiju. Julija je u srećnom braku u kojem sa suprugom ima jedanaestogodišnjeg sina i dvadesetogodišnju ćerku.

Njena opsesija krvlju je počela još u tinejdžerskim danima kada je prilikom poljupca ujela svog dečka ostaviviši ga sa teškim povredama. Nije potrebno reći da više nikada nije videla tadašnjeg dečka posle incidenta. Tako je krenuo njen “preobražaj” u vampira.

Gospođa vampir ističe kako uživa dok pije krv, posebno svesna činjenice da je mnogo lepša i puna energije nakon sisanja crvene tečnosti. Za sebe kaže da je veoma zdrava i da nema nikakve zdravstvene probleme. Njen muž je preuzeo vodeću ulogu u vaspitanju dece, dok se gospođa vampir posvećuje svojim vampirskim obavezama.

Podrška supruga u ovoj suludoj zabavi joj puno znači, međutim njena deca ne gledaju baš blagonaklono na uvrnut hobi majke.

foto: Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net