padale jabuke iz vedra neba

Padale jabuke iz vedra neba

Englesko selo pogodile jabuke

Zima je stidljivo nastupila na scenu i umesto ledene kiše i obilnog snega, sa sobom je donela jabuke koje su iz vedrog neba padale u jednom engleskom seocetu…

Da li možete da zamislite šok i nevericu na licima vozača engleskog sela Keresli kada ih je u trenutku vožnje neprijatno iznenadila kiša pravih pravcatih jabuka?

Poput groma iz vedrog neba, više od stotinak jabuka se sručilo na glavni put u engleskom selu. Lokalni meštani koji su se u datom trenutku zatekli u blizini neobičnog događaja nisu mogli da veruju svojim rođenim očima, ali kada su uzeli u ruke tek sveže pale jabuke iz neba, mogli su da se uvere da je u pitanju prava voćka.

Jabuke su se pojavile niotkud, tačnije počele su da padaju sa neba, objašnjavaju meštani. Čovek bi pomislio da je u pitanju neki trik. Ubrzo je obaveštena i javnost o ovom nesvakidašnjem događaju. Enegleski meterolozi smatraju da se uzrok „padajućih jabuka” nalazi jednoj vrsti malih tornada koji su karakteristični za ovo područje. Tornado je verovatno podigao za sobom jabuke koje su se nalazile u obližnjem voćnjaku i iznenada spsustio na glavni put Kereslija.

Počele su da padaju i jabuke iz vedrog neba, pitamo se šta li će biti sledeće što bi moglo da iznenadi stanovništvo planete zemlje?