ID 10033351

Muški pristojniji u društvu lepih dama

Pripremila Dragana Jovanović

Da se zbog lepih žena ratuje, gubi razum i pojam o mestu i vremenu, opšte poznata je stvar. Međutim, jači pol pored svoje zanesenosti i izgubljenosti ipak vodi računa o svojim manirima, pa su pristojniji kada se nađu u društvu atraktivne i lepe žene.

Prema istraživanjima koja su sprovedna u Britaniji, muškarci se pretvaraju u prave kavaljere kada se zadese pored privlačnih žena.

Naučnici objašnjavaju da ovde veliku ulogu igra evolucija jer od pamti veka kada su naši preci hodili zemljom, pa do danas bilo jedino važno osvojiti ženu i voditi ljubav sa njom radi obezbeđivanja svojih potomaka.

I danas je važno osvojiti ženu. Postoji hiljadu razloga zbog kojih suprotan pol to čini, ali se na kraju opet sve svodi na stvaranju porodice.

Muškarac želi da ostavi što upečatljiviji utisak na pripadnice nežnijeg pola, pa iz sebe izvlači pozitiv svog maksimuma kako bi očarao i zainteresovao lepu neznanku. Pa, tako, istog časa bude veoma pažljiv, zanimljiv, nasmejan, pozitivan, zavodljiv i pristojan.

Do sada smo znali da brak i deca veoma pozitivno utiču na jači pol, pa nije retko da se zbog porodice definitivno završava sa lošim navikama poput pića i cigareta.

U svakom slučaju, zanimljivo je saznati na koje sve načine nežniji pol ima pozitivan uticaj na muškarce, zar ne?

foto:  photostock at FreeDigitalPhotos.net