Gica LiLou umiruje putnike pod stresom

Međunarodni aerodrom u San Francisku verovatno ima najneobičnijeg i najsimpatičnijeg „zaposlenog“ člana.

Zamislite samo situaciju u kojoj se, putnici nervozni zbog čekanja, odloženog ili pomerenog leta, susreću sa terapeutom i to ne sa bilo kakvim, nego sa prasetom Lilou!
Obučena u poslovnu uniformu sa kapom, lakiranim papcima, pametnim okama i jednim „grok“, pozdraviće putnika pod stresom profesionalac gica Lilou i učiniti da se oseća opušteno ali i iznenađeno.

Prase Lilou se pridružilo timu životinja na aerodromu, koje se koriste u vidu terapeutske svrhe, za putnike pod stresom. Menadžement na aerodromu je osmislio poseban program sa životinjama, kako bi boravak na aerodromu, putnicima učinili manje napetim i manje stresnim. Pored gice Lilou, u terapeutske svrhe je uključeno oko tri stotine pasa, mačaka i zečeva, čiji je osnovni zadatak da umire nervoznog putnika. Sve životinje se prošle potrebnu obuku i okvalifikovane kao životinje sa prijatnim temperamentom.

Sve životinje na sebi imaju bedževe, na kojima piše „pomazi me“, kako bi podstakle interakciju sa gostima koji se nalaze na aerodromu.

Ne sumnjamo da je gica Lilou pobrala sve simpatije na aerodromu i da je postala omiljena životinja putnika.