Screen shot 2014 04 22 at 15.15.43

Marutaro – najpopularniji jež na Internetu

Ljubitelji smešnih video snimaka i fotografija će se oduševiti novom zvezdom Interneta. On dolazi iz Japana i njegova slava raste iz dana u dan. Upoznajte neodoljivog ježa Marutara i uživajte u zabavnim fotografijama, na kojima je on glavni motiv.

Zbog čega bi ovaj stvor sa iglicama bio poseban? Jež ko’ jež, većina bi prokomentarisala.

Simpatični Marutaro je stekao simpatije širom interneta 2013. godine u Japanu. Postao je popularan zahvaljujući kreativnosti svojih vlasnika, koji redovno objavljuju fotografije na kojima se nalazi Marutaro sa presmešnim malim nosevima nacrtanim na običnom papiru.

Marutaro se sada redovno pojavljuje sa novim fotografijama, sa svojim novim izrazima “lica”, na različitim pozadinama i pejzažima. Fotografije su toliko duhovite i simpatične, da je gotovo nemoguće da neko ostane ravnodušan na bodljikavog Marutara.

Ježić strpljivo leži na leđima i posmatra svog vlasnika dok mu “dodaje” različite izraze pravog šarmera.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Mala debeljuca Marutaro do sada ima preko četrdeset hiljada sledbenika na Tviteru a njegova popularnost, koja vrtoglavo raste obećava da će ih biti još više.

Ježivi su uglavnom mirna, stidljiva stvorenja koja je lako pripitomiti. U kontaktu sa ljudima i drugim životinjama su izuzetno miroljubivi. Simpatični Marutaro očigledno ima debela živca za kreativnije ludorije svog vlasnika i reklo bi se, kao da uživa u tome da bude zvezda.

Fotografije Marutara definitvno popravljaju raspoloženje! Koja fotka je vama najzabavnija?

Pripremila Dragana Beleuca

foto: YouTube screen shot