lutak iz staklene kutije
lutak iz staklene kutije

Lutak iz staklene kutije

Neženje u izlogu!

Pripremila Janja Rešćanski

Pariz, grad ljubavi i romanse, od skoro je poznat i po najoriginalnijem butiku na svetu. Pravi raj za usamljene kupoholičarke! Butik „Usvojite muškarca” postao je pravi hit, a prodavci kažu da se „roba” prodaje kao alva!

U staklenim kutijama za igračke, ove nedelje na otvaranju butika, mogli su se videti prelepi mladići, zgodni, preplanuli, zdravi „primerci” od krvi i mesa. Mnoge Parižanke su u neverici gledale „žive” lutke, misleći da je reč samo o nekakvoj reklami. Sve su bile iznenađene kada su shvatile da su baš ti muškarci iz izloga, „na prodaju”!

Svaka devojka, koja ne može da pronađe svog idealnog muškarca, u ovom butiku može da okuša sreću. Ideja o ovoj čudnoj prodavnici potekla je od agencije koja se bavi upoznavanjem samaca. Svi zainteresovani muškarci koji žele da pronađu svoju lepšu polovinu, mogli su da se registruju i postanu članovi agencije, tako što bi platili euro po danu. Žene su se registrovale besplatno. Tada bi im agencija otvorila profile, slične onima na društvenoj mreži -Fejsbuk. Svi registrovani kandidati mogli su u izlogu radnje da  postave lične profile ili da uživo poziraju obučeni u izazovne  kostime.

Odeveni poput barmena, Supermena, Betmena, lekara, ili polunagi, vabili su mušterije da ih što bolje pogledaju. Svaki je mogao da se predstavi  nekom plesnom tačkom ili upečatljivim talentom.

Menadžment ove agencije, ujedno i butika, zadovoljno trlja ruke i raduje se dobroj „prodaji”. Kako kažu, do sada nisu imali reklamacije, a skoro sve žene nađu u izlogu ono što im se dopada.

Cena „robe” nije izložena u izlogu! Ne znamo da li  se uz svakog  kupljenog muškarca dobija i uputstvo za upotrebu, garancija i rok upotrebe?!

Ilustracija YouTube