TESLA TABLET H890W BELI polozeni
TESLA TABLET H890W (Windows)

Stigao prvi Windows Tesla tablet!

Kompanija Comtrade juče je predstavila prvi Windows model tableta u svom portfoliu Tesla proizvoda – Tesla Tablet H890W. On objedinjuje prepoznatljivo Windows okruženje, Office paket aplikacija, sjajan ekran, kvalitetnu izradu i vrhunske karakteristike, što ga kvalifikuje za lidera u klasi kompaktnih Windows tableta.

Velika radna površina

Sa ekranom dijagonale od 8.9 inča, Tesla Tablet H890W obezbeđuje veliku radnu površinu, ali i kompaktnost i prenosivost. O visokom kvalitetu ekrana najbolje govori njegova rezolucija od 1900×1200 piksela, veća od Full HD rezolucije a optimizovana za Windows operativni sistem. Kao i kod svih ostalih modela Tesla tableta, ponovo je iskorišćena IPS tehnologija za odličnu reprodukciju boja, bez obzira na ugao gledanja. Snažno maksimalno osvetljenje, u saradnji sa senzorom ambijentalnog svetla, obezbeđuje prijatan rad i tokom dana, ali i u zamračenom prostoru.

Windows i Office su dobitna kombinacija

Osmišljen u saradnji sa Microsoftom, Tesla Tablet H890W predstavlja primer uređaja na kome ovaj operativni sistem dolazi do punog izražaja. Korisničko iskustvo je odlično, što zbog velike radne površine i rezolucije, što zbog moćnog hardvera, ali i odlične optimizacije. Ovaj uređaj dolazi sa mnoštvom unapred instaliranih Windows aplikacija prilagođenih za upotrebu na tabletima, a poslovnim korisnicima nudi i dodatnu prednost u vidu Office 365 Personal pretplate na godinu dana. I to nije sve, jer u istom periodu, ovaj softverski paket možete da koristite na još jednom uređaju (računaru) i tako formirate funkcionalni Windows eko-sistem.

Atraktivan izgled

Aluminijumski ram obezbeđuje čvrstinu i otpornost pri korišćenju, a pošto je uređaj lagan, korisnik se ne zamara ni posle dugotrajne upotrebe tableta. Elegantan izgled je postignut upotrebom kaljenog stakla sa prednje i zadnje strane, što je dodatno naglašeno upotrebom čisto bele ili crne boje. Elementi poput rešetke otvora zvučnika ili hardverskih tastera za kontrolu, samo naglašavaju vizuelno čiste i prepoznatljive linije.

Snaga Intela

U ovom tabletu nalazi se najsnažniji Intel Atom Quad Core 3735 procesor koji po potrebi može da radi na frekvenciji do 1.8 GHz i tako savladava i mnogo ozbiljnije zadatke od onih koji se očekuju od običnog tableta. Uz pomoć 2GB RAM-a ni multitasking ne predstavlja problem, a optimizovana verzija Windows-a radi tečno, bez zastoja. U Tesla Tablet H890W ugrađeno je čak 32 GB internog prostora za podatke, pa i nakon instalacije Windows-a i Office paketa korisnici na raspolaganju imaju preko 20 GB prostora za aplikacije i lične podatke.

Optimizacija pre svega

U razvoj ovog tableta uloženo je mnogo truda i rada, a rezultat je odlično optimizovan uređaj. Veličina ekrana je dobro odmerena, tako da dobijate tablet kompaktnih dimenzija ali i sa velikom radnom površinom. Dovoljno interne memorije, obilje RAM-a i snažan procesor obezbeđuju odlične performanse bez obzira da li želite da se igrate, radite sa dokumentima iz poslovnog okruženja, krećete se po društvenim mrežama ili uživate u multimedijalnim sadržajima.

[su_box title=”Najpopularnija Microsoft igra na poklon uz Tesla Tablet H980W!” box_color=”#b8de61″ title_color=”#000000″]U saradnji sa lokalnom Microsoft kancelarijom, a u ograničenom periodu, svi kupci Tesla tableta H890W na poklon dobijaju kupon sa kodom za HALO Spartan Assault! Ova igra je deo Halo franšize, a optimizovana je za tablet uređaje i dostupna na Windows Store-u. Halo je najpopularnija Microsoft-ova igra ikada, a ovo je izuzetna prilika da još jednom osetimo njenu neprevaziđenu atmosferu.[/su_box]

Izvor: Comtrade