Telenor Besplatan Facebook za nove Telenorove pripejd korisnike 1

Besplatan Facebook za nove Telenorove pripejd korisnike

Svim pripejd korisnicima Telenor je omogućio godinu dana besplatnog interneta za korišćenje najpopularnije društvene mreže Facebook u domaćem saobraćaju.

Pored toga, svi novi korisnici koji, u promotivnom periodu od 01.09.2016. do 01.12.2016. godine, aktiviraju i dopune pripejd račun bilo kojim iznosom, imaju mogućnost aktivacije Promo dodatka sa 100 minuta ka svim domaćim mrežama, 1000 minuta u mreži, kao i 500 MB interneta. Dodatak važi 7 dana od dana aktivacije.

Aleksa Stanković je heroj nove Telenorove pripejd ponude i kampanje #mladiheroji. Poznatiji kao Aleksa DoubleAiM predvodio je našu reprezentaciju koja je na 7. Internacionalnom šampionatu eSporta, prošle godine u Južnoj Koreji, osvojila šampionsku titulu pobedom nad favoritima – Kinom i Južnom Korejom.

Telenor promoviše, podstiče i podržava mlade ljude poput Alekse, koji veruju u sebe i imaju snagu i volju da ostvare svoje snove. Pogledajte najnoviji film iz serijala #mladiheroji na Telenorovom YouTube kanalu.

[su_box title=”Aktivacija dodatka” style=”soft” box_color=”#b8de61″ title_color=”#000000″] Za nove korisnike, besplatan internet za Facebook je automatski aktiviran u prvih 30 dana od aktivacije SIM kartice, a u narednih 11 meseci potrebno je aktivirati besplatan Facebook dodatak putem aplikacije ili portala Moj Telenor. Promo dodatak se aktivira putem Moj Telenor aplikacije ili pozivom Moj meni *111#  i izaborom opcije Promo dodatak! Više informacija o pripejd ponudi možete pronaći na www.telenor.rs[/su_box]