Screen Shot 2019 12 05 at 22.52.38

Šta možete da uradite sa jednim punjenjem baterije Huawei Watch GT2 sata?

Huawei Watch GT2 poseduje bateriju izuzetno velikog kapaciteta zahvaljujući samostalno razvijenom Kirin A1 čipsetu, uz pametni algoritam 2.0 za uštedu energije. Nova generacija muških Huawei pametnih satova nudi trajanje baterije i do dve nedelje, moderan izgled, raznovrsne funkcije i prelepe boje, dok ženski modeli koji će se uskoro naći u prodaji, pored prelepog izgleda nude trajanje baterije do nedelju dana.
 

Režim uštede energije algoritma 2.0 za prilagođenu potrošnju energije

Kao prvi prenosivi čipset kompanije Huawei koji se odlikuje malom potrošnjom energije, Kirin A1 poseduje visok stepen integracije heterogenog dizajna čipa i donosi račuarnski rad sa izuzetno malom potrošnjom energije i dugim trajanjem baterije, zahvaljujući efikasnoj koordinaciji senzora za vežbanje, slušanje muzike, merenje pulsa i praćenje kvaliteta sna. Procesor aplikacije koristi Cortex-M7 procesor za postizanje izuzetno niske potrošnje energije od 10uA/MHZ, što je mnogo manje u odnosu na prosek u industriji od 30 uA/MHZ. Savršena kombinacija odličnih performansi i efikasne potrošnje energije omogućava Huawei Watch GT2 satu da podnese intezivno korišćenje uz još duže trajanje baterije.

Do dve nedelje trajanja baterije pri „klasičnom“ korišćenju

Pri svakodnevnom korišćenju, muški modeli Huawei Watch GT2 sata mogu da rade i do dve nedelje uz normalno korišćenje opcija za praćenje pulsa, primanje poziva i praćenje kvaliteta sna, uz aktiviranje funkcija za Bluetooth pozive i puštanje muzike u tajanju od 30 minuta, i uz korišćenje funkcije za vežbanje u trajanju od 90 minuta.

Na ženskim modelima Huawei Watch GT2 sata baterija može da traje do nedelju dana ukoliko ga nosite 24 sata dnevno uz funkciju praćenja pulsa; uključite HUAWEI TruSleepTM opciju tokom spavanja; vežbate 90 minuta svakog dana (sa uključenim GPS praćenjem); omogućite primanje notifikacija (50 SMS poruka i 3 alarma dnevno); uključite ekran 200 puta dnevno i puštate muziku 30 minuta nedeljno.

Trajanje baterije na obe verzije satova može da varira u zavisnosti od načina korišćenja.

Obavljanje poziva: 10 sati Bluetooth poziva

Zahvaljujući fabrički ugrađenim moćnim zvučnicima, muški modeli Huawei Watch GT2 sata imaju potpuno novu opciju Bluetooth poziva, uz konekciju sa pametnim telefonom na razdaljini i do 150 metara. Sa satom Huawei Watch GT2, korisnici u specijalnim situacijama mogu da odgovore na pozive putem Bluetooth konekcije u maksimalnom trajanju od 10 sati.

Muzika: 24 sata puštanja muzike preko Bluetooth konekcije

Huawei Watch GT2 po prvi put omogućava puštanje muzike preko Bluetooth konekcije. Memorija velikog kapaciteta od 4GB omogućava vam da u satu sačuvate do 500 pesama visokog kvaliteta i da upravljate muzičkim sadržajima direktno sa sata. Muziku možete slušati preko Bluetooth konekcije u trajanju i do 24 sata.

Do 30 sati trajanja baterije u režimu rada za vežbanje Ljubitelji sporta se više fokusiraju na performanse sata u režimu rada za vežbanje. Zahvaljujući izuzetno velikom kapacitetu baterije, muški modeli Huawei Watch GT2 sata mogu da rade i do 30 sati sa uključenim opcijama za GPS/BEIDOU pozicioniranje u svim sportskim režimima, kao što su planinarenje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje i triatlon, dok serija ženskih satova dostiže i do 15 sati rada u ovom režimu.