Screen Shot 2015 06 03 at 15.19.55

Ulaznica za 8. Cinema City festival

 

Od petka 5. juna počinje prodaja ulaznica za 8. Cinema City festival, koji se održava od 29. juna do 5. jula, pod sloganom Na pravom mestu u pravo vreme, na potpuno novoj lokaciji – u kreativnoj četvrti koju čine Kineska četvrt i Limanski park.

Kupovinom jedne jedinstvene ulaznice i njenom zamenom za Cinema City narukvicu posetilac ulazi u festivalsku zonu i bira sadržaje u kojima želi da uživa. U prodaji su tri tipa ulaznica: Cinema City dnevna ulaznica po ceni od 250 RSD, Cinema City paket – sedmodnevna ulaznica po ceni od 950 RSD, Cinema City SUPER – sedmodnevna ulaznica po ceni od 1450 RSD, kojom rezervišete posebno mesto za svaku od projekcija. Sve ulaznice podrazumevaju dostupnost svih festivalskih sadržaja.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji od 5. juna na svim prodajnim mestima Gigstix-a. Tokom festivala ulaznice se mogu nabaviti i na samoj lokaciji od 14h. Zamena kupljenih ulaznica za Cinema City narukvice vršiće se na lokaciji tokom trajanja festivala, od 29. juna do 5. jula. Uskoro više informacija na sajtu cinemcity.org.