Corner Shop postao pet friendly Aleksandra Marković dipl. inženjer mašinstva e1436880175136

Corner Shop postao pet friendly

Lanac maloprodajnih objekata „Corner Shop“ od sada je otvoren za sve potrošače, koji bi brzu kupovinu da obave sa svojim kućnim ljubimcima.

„Pet friendly“ koncept je rezultat nastojanja da se odgovori na potrebe brojnih sugrađana koji brzu kupovinu u omiljenoj maloj radnji u svojim kvartovima žele da obave tokom šetnje sa svojim ljubimcima.

Ovaj maloprodajni lanac, koji deo organizacione strukture kompanije NELT, čini 85 prodajnih mesta prepoznatljivog izgleda širom Srbije.

Svi objekti „Corner Shop“-a imaju  istaknute nalepnice da su dozvoljeni ulasci sa životinjama a radi bezbednosti, higijene i sigurnosti ostalih kupaca najvažnije da budu ispoštovani svi standardi „pet friendly“ zone u pogledu veličine i čistoće pasa.

Odluka da „Corner Shop“ postane zona dozvoljena i kućnim ljubimcima motivisana je potrebom da se izađe u susret sve brojnijim potrošačima, koji objedinjuju kupovinu i šetnju pasa i time unapredi nivo usluge. Potrošačima je u ponudi i unapređeni asortiman iz Mars Pet Care programa, koji obuhvata Pedigree i Whiskas proizvode.

„Jako mi je drago što nam je jedan maloprodajni lanac, kao što je Corner Shop, omogućio da u kupovinu idemo sa svojim ljubimcima. Dosta vremena provodim sa svoja dva psa na ulici, jer se bavim street art-om pa su oni moja nerazdvojna ekipa“ – rekao je Nikša Herman (33), street art umetnik

U okviru nagradne igre na Facebook društvenoj mreži odabrani su i autori najatraktivnijih fotografija sa svojim kućnim ljubimcima u „Corner Shop“ prodajnim mestima a kao nagradu su osvojili poklon-vaučer za kupovinu u NELT diskontu u Dobanovcima.