Digitalni servisi na dlanu uz Telenor Play pakete foto2 3 e1439841079186

Telenor: Digitalni servisi uz Play+ pakete

Digitalni servisi po izboru, brz internet, opušteni razgovori prema svim mrežama, od sada i uz tri uređaja na rate i mesečni popust.

Pored digitalnih servisa Novinarnica, Deezer, Capture, Društvene mreže i Sport Uživo, korisnici Duo i Trio Play+ paketa koji se opredele za kupovinu jednog od modela telefona u ponudi na 12 ili 24 mesečne rate – Microsoft Lumia 640 LTE, Samsung Galaxy Grand Prime VE, LG LEON LTE, imaće i 30% popusta na mesečnu pretplatu.

U zavisnosti od toga za koji se od Play+ paketa odluče, korisnici će moći besplatno da aktiviraju jedan, dva ili tri digitalna servisa, uz standardne opcije za razgovor, dopisivanje i surfovanje na internetu. Pored toga, svaki od Play+ paketa uključuje minute ka svim mrežama, neograničen broj minuta unutar mreže, SMS i internet. Nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri meseca.

Digitalni servis Deezer sa više od 35 miliona pesama omogućava korisnicima da slušaju muziku koju vole u izuzetnom kvalitetu, Sport Uživo donosi rezultate sa terena za 15 različitih sportova. Pored toga, Društvene mreže je mesečni tarifni dodatak koji omogućava  pristup Facebook, Twitter i WhatsApp društvenim mrežama uz neograničen internet saobraćaj, Capture pruža mogućnost kreiranja ličnog prostora na internetu u kojem mogu da se sačuvaju, pregledaju i podele fotografije iz mobilnog telefona, dok digitalni servis Novinarnica omogućava korisnicima da čitaju najnovija izdanja popularnih magazina.

Servisi se biraju i aktiviraju putem aplikacije ili portala Moj Telenor i u okviru paketa mogu se menjati svakog meseca.

Uz nova tri modela telefona, koje je moguće uzeti na 12 ili 24 rate bez kamate, korisnici mogu da iskoriste pun potencijal Play+ paketa zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja omogućava velike brzine interneta.