Kisai Rogue SR2 e1367961673652

Drveni digitalni sat – Rogue SR2

Do sada ste imali priliku da upoznate neke od Tokyoflash nesvakidašnjih ručnih satova. Sada vam predstavljamo prvi drveni digitalni ručni sat koji nam dolazi iz Japana – Kisai Rogue SR2.

Pod imenom Kisai Rogue, već postoje dva veoma jedinstvena ručna sata koji dolaze iz dalekog Tokija – Rogue Touch i Rogue Touch Pocket (moderna verzija prepoznatljivog “šafhauzena”). Upravo jedan od ova dva sata poslužio je kao osnova za najnoviju kreaciju – drveni ručni sat.

Kisai Rogue SR2 je ručni sat, čije je kućište i narukvica izrađena u kombinaciji javorovog i sandalovog drveta, dok je mehanizam preuzet sa već postojećeg modela, Rogue Touch-a. Sama narukvica je izrađena u potpunosti od prirodnog drveta i prelakirana je radi zaštite i dugotrajnosti. Naravno, kao i “standardna” narukvica, i kod ovog modela može se vršiti prepravka kako bi pristajala svakoj ruci. Samo staklo sata je izrađeno od mineralnih kristala i savršeno se uklapa sa drvenim kućištem.

Zahvaljujući materijalu od koga je narukvica izrađena, sam sat je veoma lagan što će se osetiti u svakodnevnoj upotrebi. Tasteri su izrađeni od nerđajućeg čelika što ni na koji način ne remeti celokupni dizajn. Sam sat poseduje funkcije prikaza tačnog vremena i budilnika, a poseduje i pozadinsko svetlo koje je posebno upotrebljivo u večernjim satima.

Ovaj jedinstveni ručni sat je dostupan u limitiranoj seriji po ceni od 140 dolara (bez uračunatih popusta) i može se poručiti preko Interneta.

Foto: Tokyoflash (Flickr)