bundeva za noc vestica na sony nacin video

Bundeva za Noć Veštica na Sony način (video)

Čini se da Noć veštica sve više postaje svetski bitan dan u godini. Pored kostima, velika pažnja se pridaje kreiranju što otkačenije “strašne” bundeve. Ali kako to radi veliki Sony?

Iako se bundeva za Noć veštica tradicionalno priprema rezbarenjem, uglavnom noževima iz kuhinjskog pribora, s vremena na vreme se nađe i neki novi način da se postigne sjajan efekat. Ovog puta, kompanija Sony rešila je da pripremi par svojih bundeva. U okviru svoje palete proizvoda, Sony ima nekoliko brendova poznatih širom sveta poput Walkman-a i VAIO kompjutera. Upravo ovi brendovi su bili osnova bundeva spremnih za Noć veštica. Samo one nisu tradicionalno pripremljene…

Sony je odlučio da za rezbarenje ovih bundeva iskoristi najbolju tehnologiju, koju sigurno koriste stalno u proizvodnji svojih proizvoda – laser i vodeni top (water jet). Umesto strašnih lica, Sony je na bundevama ovim tehnikama, izrezbario nazive svojih brendova.

Kako je proces rezbarenja izgledao, pogledajte u nastavku. Sigurni smo da će vas ovaj specifičan način obrade bundeva inspirisati za naredne godine.