buckanje i vodene fotografije

Bućkanje i vodene fotografije

Canon PowerShot D10

Sezona pravog uživanja i letovanja je otvorena. Na koju god da ste se destinaciju uputili, neizostavni predmet koji ćete nesumnjivo preko leto često koristiti jeste vaš fotoaparat. Ali ne bilo kakav, ovaj morate da imate, jer možete sa njim i da se bućnete…

Do sada ste mogli da kupite fotoaparate za jednokratnu upotrebu pod vodom, ali pitanje je kakvog kvaliteta će biti fotografije, a i posle određenog škljocanja, možete da se oprostite sa njim. A koliko često ste poželeli da zabeležite vratolomije i čitav vodeni svet u moru, ali niste imali praktičan i kvalitetan fotoaparat?

Canon-ov PowerShot D10 je savršen mali prijatelj za druženje pod vodom. Ovaj mališa je napravljen tako da može da „zaroni” sa vama na dubini do čak 10 metara. Aparat možete da nabavite u nekoliko veselih boja, u skladu sa vašim željama. Pesak na plaži mu takođe neće smetati, tako da slobodno možete da ga vucate sa sobom gde god poželite. Iako nema nekih naprednih opcija, kao njegova ostala braća, ovaj model ima optički stabilizator. Slike koje se prave pod vodom su zaista odličnog kvaliteta, a velika mu je prednost njegovo nepromočivo kućište. Kao prednost ovog fotoaparata, da dodamo još,  je velika otpornost na padove kao i na nisku temperaturu.

I tako dok se zabavljate na obali mora, u moru ili pod vodom, i ponosno škljockate svojim zanimljivim i praktičnim aparatom, ništa vam neće biti potrebno još, sem lepog vremena i dobrog društva.