kampanja zimi home 01 640x329 1

Od sada i u Srbiji aplikacija koja nudi sve uslužne delatnosti na jednom mestu – ZIMI HOME!

ZIMI HOME je prva aplikacija u Srbiji koja sadrži sve pružaoce najrazličitijih usluga na jednom mestu. Aplikacija korisnicima pruža mogućnosti da brzo, lako i efikasno dođu do svih usluga koje su im potrebne, bilo da su u pitanju kućni poslovi, majstori raznih profila, kozmetičar, lični trener, IT stručnjak, spremačica, dadilja, fizički radnik ili neko ko bi šetao psa. 

ZIMI HOME aplikacija nudi sve moguće usluge na jednom mestu! Korisnik više nema potrebe da pretražuje oglase i zove komšije i kumove za kontakt, jer sada, u svakom trenutku, sve što je potrebno postoji na aplikaciji u telefonu. 

Na samoj aplikaciji, a u okviru profila pružaoca usluge, može da se pročita njihova radna biografija, recenzije, da se pošalje poruka ili obavi poziv.  Istovremeno, aplikacija omogućava da vidite gde su locirani pružaoci usluga, što može da bude kriterijum u odabiru ukoliko je potrebna hitna intervencija.

ZIMI HOME je aplikacija koja spaja proverene profesionalce iz raznih uslužnih delatnosti i klijente koji imaju potrebu za tom uslugom. Idealna je za mlade, neafirmisane stručnjake, koji na ovaj način mogu da dođu do velike baze novih klijenata. 

kampanja zimi home 02

Registracijom svojih usluga i ponude na ZIMI HOME aplikaciji, pružaoci usluga iz svih oblasti mogu sebi povećati bazu potencijalnih klijenata i približiti je domaćim i stranim državljanima. 

Aplikacija je za korisnike potpuno besplatna, dok pružaoci usluga mogu biti dostupni celoj bazi od preko 500.000 korisnika na ZIMI HOME za samo 1.495 RSD mesečno. Pored toga, svi koji se registruju i ponude svoje usluge u toku promo perioda imaju dodatne pogodnosti: dobijaju istaknut oglas u pretrazi za prva dva meseca, dok je godišnja pretplata dostupna sa 50% popusta, odnosno po ceni od 8.796 RSD.  Na Vama je da aplikaciju, koja je za klijente besplatna, preuzmete sa app store ili google play prodavnice, odaberete oblast koja Vas zanima, zatim ponudu usluga i pozovete odabranog profesionalca. Dostupna je na 11 svetskih jezika, tako da je pogodna za korišćenje i za strane državljane u Srbiji.