Liga šampiona uvek sa vama

Sve bitne fudbalske vesti samo na klik daleko

Svake godine, početak takmičenja u Ligi šampiona, isčekujemo sa velikim nestrpljenjem. Od ove sezone, na vašem Android telefonu možete da pratite skoro sve u vezi sa ovim takmičenjem, ali i sa ostalim UEFA takmičenjima…

Iako ste veliki ljubitelj takmičenja Lige šampiona, da biste saznali novosti, sigurno retko odlazite na sajt UEFA.com. Ipak, većinu novosti iz ovog takmičenja saznate ili iz dnevnih novina ili čekate nedeljni pregled na TV-u.

Od sada, ne morate više da čekate nedeljni pregled ovog takmičenja i domaće komentatore da vam prenesu najbitnije detalje. Dovoljno je da na svom Android telefonu instalirate aplikaciju UEFA Champions League edition i za par momenata, sve što je bitno biće na vašem dlanu. Kroz aplikaciju budite u toku sa informacijama o rezultatima utakmica koje se trenutno igraju, poslednje vesti, slike i trenutno stanje na tabeli.

ss 480 3 14ss 480 1 14

Ukoliko vam ova aplikacija ne zadovolji potrebu za fudbalskim informacijama, predlažemo da instalirate i zvaničnu UEFA aplikaciju (UEFA.com full edition). Ova aplikacija, pored informacija o Ligi šampiona, omogućava vam pristup i ostalim informacijama iz evropskog fudbala – Liga UEFA, kvalifikacije za EURO 2012 i ostalim takmičenjima.

ss 320 0 4ss 320 1 4

Aplikacije su besplatne i veoma jednostavne za upotrebu, a možete ih preuzeti direktno sa Google Play-a.

[appbox googleplay com.afl.ucom.view]