samar kao zenski spas 330

Šamar kao ženski spas

Novi istočnjački metod povećanja grudi

Na Tajlandu je šamar postao poželjan. Kažu da od njega rastu grudi kad se pažljivo i znalački tretiraju!

Jedre i lepe grudi su san svake žene. Merila i standardi lepote su se oduvek razlikovali od kulture do kulture. Kult velikih grudi raširio se i među ženama koje nisu anatomski predodređene za bujno poprsje.

Khunjing Tobnom, kozmetičarka iz Bangkoka, svojom masažom uspešno povećava grudi. Ona ritmičkim pokretima štipka i šamara mišiće. Kaže da se obim dojki može povećati i do pet centimetara ukoliko se redovno tretira šamarima.

Tajlandsko ministarstvo zdravlja je pola godine istraživalo ovu metodu i potvrđen je njen pozitivan efekat. Šamaranje grudi, kao metod oblikovanja i povećanja dojki, proglašena je legitimnom alternativnom medicinskom tehnikom.

Domišljata i preduzimljiva kozmetičarka tvrdi da jedina na svetu poznaje tehniku šamaranja i da pored grudi, uspešno koriguje i ulepšava lice i zadnjicu, naravno istom tehnikom. Kaže da joj je znanje prenela njena baba, a ona će svoje preneti odabranim učenicima.

Da bi znali ovu tajnu istočnjačku veštinu, budući učenici ne moraju da budu produhovljeni. Dovoljno je da izdvoje pozamašnu sumu novca i znanje će im biti predato. Kurs tehnike oblikovanja tela štipkanjem i šamaranjem košta buduće polaznike 240.000 evra. Šamaranje grudi može se naučiti za 200.000 evra, a tehniku podmlađivanja lica naplaćuje 120.000 evra. Do sada ima četiri polaznika i pozamašnu svotu novca na bankovnom računu.

Da li se štipkanjem i šamaranjem može korigovati i muška lepota? Za sada nemamo odgovor, ali je vrlo moguće da joj je i to tajno znanje prenela baka.

Foto:publicdomainpictures