Screen Shot 2019 05 17 at 08.12.09

Bezbednost danas! Sigurnost sutra, uvek i svuda!

Potrebna Vam je edukacija o IT security rešenjima koja postoje? Borite se sa svakodnevnim napadima koji prete sa interneta? Vreme je za backup i disaster recovery rešenje? Već ste se suočili sa syber napadima koji su negativno uticali na poslovanje? Interesuje Vas kako da usaglasite poslovanje sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti? COMING IT security konferecnija je parvo mesto za Vas.

Konferencija će se održati u Jugosovenskoj kinoteci, 16.05.2019. sa početkom u 9:30. Prijavite se za učešće popunjavanjem registracione forme na našem konferencijskom servisu. Ovde ćete pronaći i sve detalje vezane za agendu, lokaciju ili predavače,ali i kontakt podatke organizatora.

Na konferenciji će biti reči o ukupnoj zaštiti poslovnog IT sistema, zaštiti mreže, bezbednoj razmeni podataka, kontroli i monitoringu privilegovanih naloga, IoT-u i o transformaciji poslovanja u bezbedno poslovanje. Predstavićemo aktuelne security teme među kojima i GDPR.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Na 10 štandova u toku konferencijskog dana sa demo prezentacijama će vas dočekati predtsavnici kompanija tehnoloških lidera sa preko 15 tehnoloških security rešenja. U toku konferencijskog dana možete da razgovarate sa COMING timom o bilo kojoj temi koja Vas interesuje u posebnoj VIP sali za sastanke. 

Već tradicionalno, konferencijski dan se zatvara sa vrednim nagradama za srećne dobitnike.