Phantom trois quars 2

12. Hi-Files Show – za sve ljubitelje audio i video tehnike

Kao i svake godine, Hi­-Files Show donosi pred beogradsku publiku najnovija tehnička dostignuća u oblasti zvuka i slike, uz obavezne novitete. Ove godine biće predstavljen LG OLED 4K TV, koji ima 4 puta veću rezoluciju nego Full HD, dopunjen sa nekoliko inovativnih rešenja. Svaki 4K OLED televizor im operativni sistem, kao i stilski elegantan dizajn koji ga čini idealnim za savršenu kućnu zabavu.

Pored ovog modela televizora, u centralnom holu će biti izloženi najsavremeniji fotoaparati koji su predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu, kao i dva dobitnika ovogodišnje EISA nagrade:

  • Panasonic će izlažiti kompaktni model LUMIX DMC­G7, dobitnika EISA nagrade za najbolju foto i video kameru,
  • Nikon će predstaviti jednu od zvezda iz svog asortimana, D5500 koji je osvojio EISA nagradu za najbolji amaterski DSLR fotoaparat, kao i druge atraktivne modele.

Gramofon

Za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka One Hi­Fi izlaže aktivne bežične zvučnike Devialet Phantom, a isti tip uređaja, ali u tradicionalnoj formi, predstaviće Vox Trade sa zvučnicima Dynaudio Focus 400 XD. Persej Audio će predstaviti MBL, Lindemann i Raidho zvučnike i elektroniku, a među novitetima iz 4Audio distribucije naći će se i digitalni projektor zvuka Yamaha YSP­5600.

Kompanija Player će izložiti veliki broj modela iz sopstvene distribucije, među kojima se nalaze Marantz, Onkyo, Arcam, KEF, Naim i mnogi drugi brendovi.

[su_note note_color=”#FFFF66″ text_color=”#333333″ radius=”3″]Tradicionalni sajam audio i video tehnike, dvanaesti po redu Hi­-Files Show, biće održan 14. i 15. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu (Španskih boraca 74).  Hi­-Files Show je najveći Hi­Fi događaj u Srbiji. Audio-­video uređaji i sistemi biće izloženi u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu.[/su_note]

12. Hi-­Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Ulaz je slobodan za žene i decu.