novakk

Rastužuju li vas predstojeći praznici?

Mnogi ljudi osećaju tugu u Novoj godini.  Praznik pun ukrasa, sjaja, lepog odevanja, tera nas na druženje i izaziva želju da pored sebe imamo svoju drugu polovinu koju ćemo da poljubimo tačno u ponoć. Međutim, u životu mnogih, prijatelji su već odavno otišli svojim putevima, a ni druge polovine nema. Neki baš u ovo vreme uvek imaju određeni zdravstveni problem.

Zato, ne vole svi Novu godinu, ali se svi raduju neradnim danima.

Mnoge muči pitanje, gde otići na Doček?

Ako već izdvajate novac i želite da se lepo provedete, neka to ne bude mesto koje vam po ambijentu, muzičkom repertoaru nije blisko. Ako ste dali drugima da odlučuju umesto vas, a vaše je samo da se pojavite, potrebno je da to budu oni koji vas dobro poznaju. Ne nervirajte se oko garderobe, posebnog izgleda, već navucite dobro raspoloženje i odluku da vam bude lepo, jer takvi ste i najlepši.

Opterećeni ste ličnim neuspesima iz protekle godine?

Ti neuspesi su uglavnom ljubavni i poslovni. Ukoliko volite sebe, za vas neće biti velike muke. Potrebno je i da čuvate dobrotu, što danas predstavlja veoma težak posao, ali nikako uzaludan. Odlučite da radite na sebi, jer ćete mnogo lakše stići na željeno mesto.

Dugovanje novca je nešto što muči mnoge ljude. Ipak, da bi se sve rešilo potrebno je da imate čistu misao, volju, snagu, lepotu duše i snažnu želju da bez dugih i strašnih „repova“ krenete u novi početak.

Nova godina je sinonim za novo sutra. Međutim veliku ulogu u svemu tome imaju i neradni dani, jer su svetlucavi ukrasi i topao dom uvek bolji za razmišljanje i donošenje životnih odluka, od kancelarije.

Neka vas ne rastužuju predstojeći praznici. Iskoristite ih za opuštanje i boravak u lepom prostoru, kvalitetnom druženju, bez preterivanja u jelu i piću.

Budite precizni u svojim željama, ali toliko da sve što zamislite možete i da vidite, osetite, kao da je već tu. Jer, nije dovoljno samo da verujete u Deda Mraza. Potrebno je i da mu pomognete.

Neka danas počne ostvarenje svih vaših želja!

foto:freedigitalphotos.net